Prijzen en Producten

VitaStyle behandelingen

Voedingsadvies en Fytotherapie

Gezond afslanken is veel meer dan gewoon gewicht verliezen door calorieën te tellen. Er wordt een persoonlijk voedingschema opgesteld, rekening houdend met uw behoeften, uw lichaamsbouw en levensstijl. 

   
1 ste consultatie   €50  
2 de opvolging   €20
  Student   €15

Bij een abonnement of kuur is voedingsadvies en opvolging inbegrepen.

Reserveer of bel 0477 923 116


Voedingsadvies en Fytotherapie | Vitastyle | Brugge

Ontzuren

Duitse artsen hebben in de Beauty- en Body Base methode conservatieve ontzuringsmethodes ingenieus gecombineerd met modern cel energy therapy (cet) techniek. Een geniale, gepatenteerde methode die via ontzuren en reactiveren van de cellen tot een nieuw uiterlijk, nieuwe levensenergie en tot veel nieuwe levenskwaliteiten leidt.

Relax Detox  
Ontzuringskuur 6 behandelingen   €300 1 behandeling= €50(60min)  
Body Base  
Ontzuringskuur 6 behandelingen   €300 1 behandeling= €50(60min)

Reserveer of bel 0477 923 116


Ontzuren | Vitastyle | Brugge

Afslanken met Hypoxi

Met Hypoxi wordt je figuur doelgericht gevormd door te werken op de specifieke probleemzones. Deze gepatenteerde techniek zorgt enerzijds voor een betere bloedtoevoer aan de probleemzones en anderzijds voor een betere afvoer van de vetzuren.

per beurt vacumassage en vacutraining  €95
Vacutraining: (30min) 1 ste kuur: 10 behandelingen + 2 gratis  €450
    2 de kuur: 10 behandelingen + 2 gratis  €370
Vacumassage: (20min) 1 ste kuur: 10 behandelingen + 2 gratis  €295
    2 de kuur: 10 behandelingen + 2 gratis  €225
Kombinatietherapie: (50min) 1 ste reeks:  €595
  (vacutraining + vacumassage) 2 de reeks:  €454

Graag delen wij u ook onze speciale acties mee!

Reserveer of bel 0477 923 116

Mommy goes Hypoxi

Hypoxi is uiterst subtiel en zachtaardig en dus zeer geschikt voor alle nieuwe mama‘s. Hoe sneller men na de bevalling aan de minder leuke gevolgen van de zwangerschap werkt des te eenvoudiger en sneller ze ook weer verdwijnen. Op vertoon van het geboortekaartje biedt VitaStyle aan alle nieuwe mama’s een korting van €100 op het ‘mama-abonnement’:

   
12 Hypoxitrainingen + 8 Hypoxidermology. €495 ipv €595  
  + 4 Hypoxidermology behandelingen gratis!    

Uiteraard hebben we bij VitaStyle ook aan uw baby gedacht. Breng hem of haar gerust mee. Wij vertroetelen uw hartedief terwijl u even die welverdiende tijd maakt voor uzelf!

Reserveer of bel 0477 923 116

Ontgiften

Onze infraroodcabine heeft een afslankend en ontgiftend resultaat en tevens worden spier- en gewrichtpijnen verzacht.

Ontgiftingskuur (Inclusief douche en handdoek)  
10 behandelingen + 1 gratis   €300  
1 behandeling   €30

Reserveer of bel 0477 923 116

Andumedic

Fibromyalgie ? Atrose ? Reuma ? Rugpijn? Spierpijn ? Hernia ? Powernap ? De andumedic verlicht uw pijnen na 20 minuten.  

Pijnklachten  
per behandeling   €15 (duur 20min)  
2 de opvolging   €25 (duur 40min)

Reserveer of bel 0477 923 116

MYA

voor wie snel en doelgericht kilo’s en centimeters wil verliezen! Uniek programma voor onmiddellijk resultaat Werkt zowel vetafbrekend, vochtafdrijvend, huidverstevigend als spierverstevigend. De Combinatie van deze 4 programma’s is de beste behandeling om snel en lokaal te vermageren & te verstevigen. Terecht de beste en meest doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulitis.Deze behandeling werkt vetafbrekend en vermindert het volume met onmiddellijk cm-verlies. Gommeert de vetkussentjes van cellulitis weg. Een behandeling die de huid en het spierweefsel versterkt met een verbeterde huidstructuur tot gevolg. Ze vermindert de sinaasappelhuid en maakt de huid terug gladder. Ze activeert de bloedsomloop, stimuleert de lymfecirculatie, verwijdert de afvalstoffen en geeft terug zuurstof aan uw huid.  

Prijs per beurt   €75  
Prijs per beurt indien in kuurvorm   €60 (40 à 55min)  

Reserveer of bel 0477 923 116

Bodysculptor

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam. Zowel het ovaal van het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld.
Dit BIO-energetisch veld zorgt voor een calorieverbruik van 650kCal dankzij onmerkbare spiercontracties.
Met als gevolg dat de natuurlijke processen voor de lipolyse worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Om de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxines af te voeren maakt BodySculptor
gebruik van een efficiënte compressietherapie of lymfedrainage.

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt te huid te verstevigen en verstrakken. Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid.

Ook ten aanzien van cellulitis biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping.

Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam. De meeste bodySculptor-gebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

per beurt         €60  
1 ste kuur       12 behandelingen  €600  
2 de kuur   12 behandelingen €500

Reserveer of bel 0477 923 116

FaceSculptor

FaceSculptor is uitgerust met een laagfrequent Biomagnetisch-veld voor het activeren van vetverwijdering in het gezicht, dubbele kin en buffelbult.
(achterkant nek)
Geniet van deze heilzame behandeling voor de stimulatie van de lipolyse.

 

1 sessie    €60 (30 min)
1 ste kuur  (12 sessies)   €375
2 de kuur (12 sessies)   €320
20 beurtenkaart (20 sessies) stabiliteit 1 sessie per maand   €295
Bij behandeling (pedicure, Mya, Andumedic, Bodysculptor)   €20

Reserveer of bel 0477 923 116


FaceSculptor | Vitastyle | Brugge

Relaxatietherapie

Heb je veel stress, spanningen, hyperventilatie, slaapproblemen, rug- en nekklachten, burn-out, depressie, angst en zorgen, dan kan relaxatietherapie u een oplossing bieden.
Ontspanningstechnieken zijn dan een oplossing om lichaam en geest tot rust te brengen.

   
per consultatie   €50 (60min)  

Informeer bij Lieve Govaerts wat het voor jou kan betekenen.

Reserveer of bel 0477 923 116

Massages (voor hem & haar)

Ontspannende, relaxerende lichaamsmassage

De aanraking is één van de eerste zintuigen die zich ontwikkelt in het begin van het leven. De relaxerende verzorging met de massage essentiële oliën is een verzorging die subtiele geuren en zacht vloeiende en glijdende bewegingen aaneenschakelt om een diepe ontspanning te bekomen. De breedvoerende bewegingen, drukkingen en knedingen leiden u weg uit de beknellingen van de dagelijkse sleur. De natuurlijke plantengeuren brengen rust en scheppen een gevoel van eenheid. Uw lichaam, ziel en de wereld: alles in perfecte harmonie.  

   
Ontspannende lichaamsmassage   €65 (60min)  
Ontspannende rug -, hoofd-, nek-, en gelaatsmassage   €35 (30min)  

Reserveer of bel 0477 923 116

Hotstone massage

Hotstone massage is een eeuwenoud gebruik die de Grieken en Romeinen in hun badhuizen reeds toepasten. In de Oosterse cultuur werden de warme stenen gebruikt ter voorkoming van ziektes en aandoeningen. Ze werden gelegd op de acupunctuurpunten en gestreken over de meridianen. Het is een warme massage die weldadig is voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en zorgt voor relaxatie en stretching van de spieren.  

   
Rug + achterkant benen   €55(45min)  
Lichaam   €85(75min)

Reserveer of bel 0477 923 116

Kruidenstempelmassage

Een Oosterse massage met kruidenstempels, nl. een katoenen bundel gevuld met kruiden. De kruiden geven een reinigende, activerende en/of ontspannende werking.

Bij Vitastyle worden de kruidenstempels van Jojoba Care gebruikt, afgestemd op onze westerse huid met een persoonlijke toets, nl. keuze uit verschillende geurblends die aan de kruiden worden toegevoegd. Ze bieden een ontspannende massage met dieptewerking en dit zeker door de pure Jojoba olie die erbij wordt gebruikt. De producten van Jojoba Care staan erom bekend voor hun (voedende)dieptewerking en dit tot in de hypoderm. De warmte en de geuren die de kruiden verspreiden, zorgen voor een dubbeleffect , nl. ontspanning en dieptewerking. Deze massage is ideaal voor wie gespannen, moe en/of lusteloos is. Ze biedt niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke ontspanning en zorgt voor het vrijkomen van nieuwe energie. 

   
Rug + achterkant benen   €55 (45min)  
Lichaam   €85 (75min)  

Reserveer of bel 0477 923 116

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Deze behandeling is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen van de blaas, de galblaas, de maag, de longen en de dunne darm behandelt volgens Chinese medische traditie.

   
Massage   €35 (30min)

Reserveer of bel 0477 923 116

Vierhandenmassage

De vierhandenmassage is een unieke gewaarwording. Vier handen masseren het lichaam ritmisch op hetzelfde tempo. Deze massage zorgt voor een diepgaande relaxatie. Wegdromen met warme etherische oliën en baobab noten. 

   
Vierhandenmassage   €125(60min)

Reserveer of bel 0477 923 116

Gelaatsverzorgingen (voor hem & haar)

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorgingen met de energetische producten van Phyto 5 geven u een subtiele kracht uit planten voor een natuurlijke en stralende schoonheid.

           Mini-gelaatsverzorging "Happy Skin" Phyto 5
Reinigen, gommage, massage tijdens het masker, dag- en oogcrème.
  €49 (40min)
Gelaatsverzorging "Pretty Skin" Phyto 5
Voedende, herstellende verzorging.
Voor wie de elasticiteit en jeugdigheid van de huid wil terug winnen.
Verhoogt de celregeneratie.
  €69 (60min)
Gelaatsverzorging "Sensitive Skin" Phyto 5
Ideaal voor een gevoelige huid. Met deze verzorging komt je huid terug in herstelfase.
  €75 (60min)
Gepersonaliseerde gelaatsverzorging "Healthy Skin" Phyto 5, inclusief lymfedrainage.
Voor al wie gelaat- en huid in harmonie wil brengen en meeleven met de seizoenen
(hout-vuur-aarde-metaal en water)
  €89(75min)
€95 (+ chroma)
Gelaatsverzorging "Harmony Skin" Phyto 5 + energetische schoonheidsmasker 
op reflexzone, inclusief lymfedrainage en chroma met oog- en liftverzorging.
Deze geavanceerde verzorging werkt op elke reflexzone van het gelaat, waardoor u zichtbaar verjongt.
Een topbehandeling : het paradepaardje van Phyto 5
  €105 (90min)

We starten met een gepersonaliseerde huidanalyse en tijdens onze gelaatsbehandelingen, een ontspannende schouder, nek- en gelaatsmassage met warme kompressen.

Reserveer of bel 0477 923 116

Maquillage met mineralogie

Make-up en gratis kleur- en stijladvies! Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

   
Extra na verzorging   €25  
       

Reserveer of bel 0477 923 116

Permanente make-up

Cosmetische behandelingen:  
Eyeliner onder   €200  
Eyeliner boven   €200  
Eyeliner onder en boven   €310  
Wenkbrauwen   €310  
Wenkbrauwen   €350  
LVL natuurlijke wimperlifting
• (houdt tot 2 maanden)
  €70  
Tache de beauté   €58  

Medische behandelingen:
 
Tepelhofreconstructie   prijs op aanvraag  
Littekencamouflage   prijs op aanvraag  
Vitiligobehandeling   prijs op aanvraag  
Alopecia areata   prijs op aanvraag  

Reserveer of bel 0477 923 116

Huidverzorging

LED Therapie

LED Therapie, het neusje van de zalm onder de huidverjonging!

  • Huidverjonging in het gelaat.
  • Op enkele weken een frissere en jongere look.
3 programma's:  
Collageenvliesmasker 20min + LED therapie 15min   €45  
Anti-aging gelaatsverzorging met collageen + LED therapie 15min   €95  
Enkel LED therapie 20 min   €20  
Handmassage met voedende handcreme   €10  

Reserveer of bel 0477 923 116

BYAS behandeling

De BYAS Face Lifter is een uniek revolutionair systeem Maak kennis met de nieuwste sensatie: de BYAS SENSATION Face Lifter. BYAS™ staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging. BYAS biedt professionele technologie in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverjonging met technieken die vriendelijk zijn voor de huid en kunnen worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving.  

Anti-gelaatsbehandeling met onmiddellijk resultaat  
Enkel Byas   €49 (40min)  
Byas kuur 10 behandelingen   €450  
Anti-gelaatsverzorging met BYAS   €95(80min)  
 

Elke donderdag workshop BYAS om 14 h (2 personen) € 35 pp
In deze workshop “10 jaar jonger in 12 weken” leer je het belang van een goede huidverzorging en ga je aan de slag met de Byas facelifter. Hiermee kan je slechts in enkele minuten je rimpels wegtoveren.

Reserveer of bel 0477 923 116

Permanente laserontharingen

Prijzen Dames    
Bovenlip   €60
Kin   €60
Wangen of kaaklijn   €75
Onderarm   €90
  Wenkbrauwen tussen   €30
  Wenkbrauwen boven   €60
Bovenarm   €90
Oksels   €100
Navellijn   €60
Bikini   €120
Brazilian   €150
Bikini + uitloop been   €180
Bikini Hollywood   €180
Onderbenen + knie   €200
Volledige benen   €300
Teen   €50
Prijzen Heren
Wenbrauwen tussen   €30 
Wenkbrauwen boven   €60 
Snor   €70 
Baard   €180 
Borst   €150 
Buik   €150 
Oksels   €130 
Bovenarm   €95 
Onderarm   €95 
Schouders   €95 
Bovenrug   €130 
Onderrug   €130 
Rug & schouders   €250 
Onderbenen + knie   €200 
Bovenbenen   €150 
Teen   €60 

Reserveer of bel 0477 923 116

Ontharingen

Vrouwen  
Wenkbrauw   €12  
Wenkbrauw + bovenlip + kin   €22  
Onderbeen + knie   €25  
Volledig been   €35  
Volledige armen   €29  
Oksel   €15  
Bikinilijn   €25  
Braziliaans (voor & achter)   €35  
Onder Armen   €25  
Mannen  
Rug - borst - schouders   €58  
Rug   €29  
  Rug - schouder   €45  
Borst   €29  
Schouders   €22  
Volledig been   €35  
Verven van wenkbrauwen en wimpers  
wimpers   €15  
wenkbrauwen   €15  
wimpers en wenkbrauwen   €20

Reserveer of bel 0477 923 116

Pedicure

Uitgebreide medische pedicure en manicure en plaatsen van Gelish.

Enkel gelish aan de teennagels (zonder pedicure)   €25  
Medische pedicure: uitgebreide pedicure (inclusief verwijderen eelt, likdoorn, …)   €39  
Medische pedicure + lakken   €46  
Medische spa – deluxe pedicure: uitgebreide pedicure, Voetbadje + verwelkomstdrankje, inclusief peeling en masker met verwarmde compressen, massage en lakken   €69  
Extra’s Pedicure: Lakken   €7  
Medisch Pedicure + Gelish
Medisch Pedicure + afnemen Gelish + nieuwe plaatsen
  €59
€69
Behandeling voor ingegroeide nagel met beugel (zorgt voor geen ingroeiing van de nagel en er zorgt ervoor dat de nagel weer recht groeit)   prijzen op aanvraag


Op gebied van medische voetverzorging komen geregeld nieuwe technieken en producten op de markt die mooie resultaten opleveren.

Reserveer of bel 0477 923 116

Manicure

  Voedende Manicure zonder lakken    €30  
Voedende Manicure
Handbadje met olie en voedende crème, nagelriembehandeling en lakken:
1 x basislakken, 2 x Full Color, 1 x Topcoat
  €35  
Manicure Deluxe
Nagelanalyse, voedende nagelolie & -crème
Masker
Massage van de handen en onderarmen
Nagelriembehandeling en lakken
  €65  
Gelish full color
Inclusief verzorgende manicure
  €39  
Enkel afnemen Gelish 
Enkel afnemen Gelish en manicure (vijlen)
  €25
€29
 
Gelish afnemen en nieuwe Gelish full color
inclusief verzorgende manicure
  €49  

Reserveer of bel 0477 923 116

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Gepersonaliseerde lichaamsbehandelingen die u omhullen in een compleet gevoel van wellness en herbronning en die uw energetische circulatie herstellen.

"New Body"
Scrub van het ganse lichaam + aanbrengen hydraterende Yogi Body Gel met etherische oliën en effleurage van het lichaam
  €50(45min)
"Pure Body"
Energetische kleipakking van het ganse lichaam, inclusief douche en hoofdmassage.
Drainerend voor zware benen, stimulatie van de lymfe en celvernieuwend.
  €50(45min)
"Pure Body Cure"
5 weekse kuur om de 5 elementen in balans te brengen.
Steeds starten we met de pakking Metaal.
1°week: pakking Hout: spieren: energetische circulatie
2°week: pakking Vuur: bloed: bloedcirculatie, temperatuur
3°week: pakking Aarde: bindweefsel: kwaliteit van de cel, transformatie.
4°week: pakking Metaal: lymfe: lymfecirculatie, zuurstof, draineren
5°week: pakking Water: waterhuishouding, tonus
  €260 kuur
"Healthy Body"
Een lymfedrainage van het ganse lichaam + aanbrengen Yogi Body Gel Metaal.
Ondersteuning van het lymfestelsel, versterkt onze immuniteit, afvalstoffen worden afgevoerd.
Geeft een stralende gave huid, reinigt en stimuleert het lichaam.
  €75(60min)
"Healthy Body Cure"
Kuur van 4 energetische lymfedrainage 4 dagen na elkaar + aanbrengen Yogi Body Metal.
  €280 kuur
  "Combinatie van lichaamsbehandelingen"
Scrub van het lichaam + energetische kleipakking + hoofdmassage, inclusief douche

Energetische kleipakking + lymfedrainage, inclusief douche en aanbrengen Yogi Body Gel

Scrub van het lichaam + lymfedrainage + energetische kleipakking + hoofmassage + inclusief douche en aanbrengen  Yogi Body Gel.
Tijdens de eneretische kleipkking een ontspannende hoofdmassage inbegrepen.
  €95

€125

€165
  "Rug Spaverzorging"
Reinigen, peeling, masker en massage van de volledige rug.
  €50(45min)

Alle gelaats- en lichaamsbehandelingen kunnen ondersteund worden met de nodige voedingssupplementen. Dit advies wordt gratis tijdens de behandeling meegedeeld om een optimale huidconditie te bekomen.

Reserveer of bel 0477 923 116