Over ons

Hartje van Brugge, prachtig gelegen in de historische Sint-Annawijk, vind je VitaStyle, een afslankings, beauty & wellness center gerund door Lieve Govaerts & team. In het instituut staan gezonde voeding en levensstijl centraal. Vitastyle onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak in een rustig kader en volledig privésfeer.

Over ons

Lieve Govaerts kreeg de interesse voor de gezonde levensstijl van jongs af aan mee. Ze bekwaamde zich in tal van gezondheidsdisciplines  oa afslankings- en voedingsleer, herboriste, fytotherapie, massatherapie, voetreflexologie, personal coaching, gesprek- en relaxatietherapie.

Lieve kiest voor een gezonde en persoonlijke aanpak en begeleiding. We starten altijd met een individueel intakegesprek, inclusief de analyse van de voedingsgewoontes en figuur. Tijdens een grondig gesprek zoeken we naar de oorzaak van het probleem. Teveel of verkeerd eten zijn belangrijke oorzaken van overgewicht, maar ook emoties, te weinig beweging of gezondheidsproblemen kunnen hier aan de basis liggen.

Met de wijze woorden van Hippocrates: "laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding", heeft ze al tal van mensen  begeleidt naar een gezondere levensstijl. Geen strak dieet, maar een gezond voedingspatroon in stappen die men niet alleen vandaag kan toepassen, maar er wordt een methode aangeleerd, zodat men een blijvend resultaat kan bekomen, geen jojo effect.
Ik ontmoet niet alleen mensen met overgewicht, maar ook met veel stress, spanningen, hyperventilatie, slaapproblemen, rug- en nekklachten, burn-out, depressie, angst en zorgen.

Met mijn opleiding als relaxatietherapeute, probeer ik iemand terug te brengen naar hun comfortzone en pak ik de diepere oorzaken van stress aan. Wanneer er teveel spanning en stress zijn, is het niet meer vanzelfsprekend om rust te vinden. Ontspanningstechnieken zijn dan een oplossing om lichaam en geest tot rust te brengen.
De technieken zijn eenvoudig en praktisch: diverse ademhalingstechnieken, autogene training volgens Shultz, actieve relaxatie o.a Jacobson, traumatechnieken, helende houdingen, mindfullness, yogatechnieken, visualisaties, gebruik van klank, geur, kleur

Tot binnenkort!

info@vitastyle.be


Lieve Govaerts | Vitastyle Voedingsadvies Vitastyle | Brugge Lieve Govaerts | Vitastyle | Brugge Annelies Derre | Vitastyle |  Brugge

Vita Style Team

VitaStyle breidt uit met een schoonheidsinstituut. Lieve Govaerts, voedingspecialiste en herboriste wordt bijgestaan door Annelies Derre, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, medisch pedicure , manicure en visagiste.
Vanaf heden biedt VitaStyle u een totaalpakket. Slank Fit & in Balans!Lieve Govaerts

Na een 2 jarige opleiding herboriste, voedings- en afslankingsconsulent, massagetherapeute en chinese voetreflexologie, volg ik momenteel een vierjarige opleiding van Causale voetreflexologie.
Mijn visie voor het opstarten van VitaStyle, was een totaalpakket creëren voor een gezondere levensstijl. 

Een gezonde geest in een gezond lichaam.  VitaStyle onderscheidt zich door de persoonlijk e aanpak. Wij starten steeds met  een persoonlijk gesprek om kennis te maken , volledig vrijblijvend, maar vooral in alle discretie met respect voor u en uw behoeftes. 

Op deze basis en na een complete analyse van uw lichaamsbouw en levensstijl wordt u individueel programma opgesteld.Annelies Derre

Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste , medisch pedicure , manicure en visagiste.
Na een tweejarige opleiding behaalde ik mijn diploma in S yntra West.
Voor pedicure heb ik vaak stage gelopen in rusthuizen waar ik verschillende voetproblemen heb behandeld.

Voor gelaatsverzorgingen werken wij met de natuurlijke en voedende producten van phyto 5 en jojoba care, ik doe mijn job zeer graag , het is mijn passie. 

Wij vinden het zeer belangrijk dat de klant met een goed en ontspannen gevoel naar huis kan gaan.
Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen bij Vitastyle !

info@vitastyle.be


Lieve Govaerts | Vitastyle Voedingsadvies Vitastyle | Brugge Lieve Govaerts | Vitastyle | Brugge Annelies Derre | Vitastyle |  Brugge