volg VitaStyle op facebook volg VitaStyle op twitter FR   |  EN

Infrarood tunnel

Infrarood tunnel

Infrarood tunnel

Verjong uw lichaam

  • Ontgiften - CVS - fibromyalgie
  • Relaxatie voor lichaam en geest
  • Afslanken - cellulitis
  • Spierpijn – rugpijn – gewrichtspijn
  • Reuma – artritis
  • Lagere bloeddruk
  • Betere stofwissseling
  • Huidzuivering

Gezondheidsvoordelen:
Infrarood voor betere gezondheid
Het verwarmen van de spieren verhoogt de bloedciculatie zoals bij het uitvoeren van oefeningen. Temperatuurverhoging zorgt voor het uizetten van de aders en bloedvaten.
Omdat het lichaam zichzelf afkoelt, ontstaat een substantiële verhoging van hartslag, hart-output en stofwisseling.

25 patiënten werden gedurende 2 weken,  1 x per dag 15 minuten in een infraroodsauna behandeld. Kun bloeddruk was duidelijk verlaagd, zij verloren gewicht en ook hun cholesterolgehalte daalde.
Bij een andere studie werd bij de deelnemers een verhoogd energiepijl vastgesteld tijdens en na de infraroodbehandeling.

Cellulitebehandelingen met de Schokwave
Spieren versoepelen
Uw lichaam wordt direct door onzichtbare lichtstralen, die als in infrarodestralen bekend staan, verwarmd. Hierdoor worden zelfs de hardnekkigste spieren tot in de diepte ontspannen ….

Relaxatie
Saunasessies zijn bekend als stressverlichtend. Een 20 jaar durende studie aan een universiteit van London wees uit dat het niet onder controle houden van stress een gevaarlijke factor voor kanker en hartziekten is dan roken of te veel cholesterol bevattend voedsel eten.

Pijn verzachten
Studies hebben bewezen dat infraroodbehandelingen bijdragen tot het verminderen van onstekingen en depressitviteit door direct op de vrije zenuwuiteinden in te werken.

Huidzuivering
Studies hebben aangetoond dat herhaaldelijk infraroodbehandelingen bij vrouwen celllulitis, acné en rimpels verminderen.

Afslanken

Infraroodbehandelingen verhogen het hartvermogen, hartslag en stofwisseling
Zij verbranden vet en cholesterol en verbranden meestal méér dan 500 calorieën in een behandeling van 30 minuten.

Ontgiften

In een studie van Amerikaanse wetenschappers werd vastgesteld dat zweet, tijdens het nemen van een traditionele sauna 96 % water bevat, terwijl bij het gebruik van een infraroodsauna het zweet 83 % water, 17% cholesterol, vetoplosbare gifstoffen, zware giftige metalen (zoals kwik en aluminium), sulfurzuur, sodium, ammoniak en urinezuur bevat. Dit ongewoon hoog gehalte aan zware metalen en andere vetoplosbare gifstoffen werd niet gevonden in zweet bij gewone lichaamsoefeningen.


klik hier voor meer informatie of om een afspraak te maken


Energie !
 

VitaStyle Workshop en evenementen